Tarih: 26.09.2023 10:22

AKP'li başkan Cankul sayı verdi: Mevlide 10 bin, nikâha 5 bin kişi

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir'in Kepsut belediye başkanı AKP'li İsmail Cankul, oğlunun düğününe katılan davetli sayısını paylaştı. Cankul, katılanlara teşekkür ederek, Cumartesi günü gerçekleşen mevlide yaklaşık 10 bin, nikah merasimine de yaklaşık 5 bin kişinin katıldığını açıkladı. 

Geçtiğimiz cumartesi günü oğlu dünya evine giren Kepsut belediye başkanı AKP'li İsmail Cankul, paylaştığı teşekkür mesajında, katılımcı sayısını belirtmesi dikkat çekti. 

SAYI VEREREK DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ: MEVLİDE 10 BİN, NİKÂHA 5 BİN KİŞİ...

AKP'li başkan Cankul, paylaştığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi; 

"Geçtiğimiz hafta sonu Oğlum Adil Emre ile Karakan ailesinin kıymetli evlatları Hande kızımızın düğün cemiyetini gerçekleştirdik. Kepsut Mehmet Karabey kültür merkezimizde Cumartesi günü 11.00 da başlayan mevlidimizde yaklaşık 10 bin ve akşam Balıkesir'de nikah merasimine katılan yaklaşık 5 bin birbirinden kıymetli misafirlerimizin katılımı bizleri onurlandırmıştır. Bu özel ve anlamlı günde, bizleri onurlandırarak uzak yakın demeden cemiyetimize katılan çok değerli siyasi büyüklerimiz, değerli bürokrat ve kurum amirlerimiz, sevgili dostlarımız, kıymetli arkadaşlarımız ve de sevgili Vefalı Yurt Kepsutlu hemşehrilerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için ailem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum."dedi.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=Ugy2aeAFdPbYyIpP75U9eYNdHhldTRfztTPEDVSiITk