Tarih: 20.01.2024 10:27

Balıkesir’de Kaçak Tütün Operasyonu: "2 Gözaltı"

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde jandarma ekipleri bir araçta yaptıkları aramada 50 kilogram kıyılmış kaçak tütün, 100 boş makaron ve 5 bin 180 adet dolu makaron ele geçirdiler. 

Jandarma ekipleri araçta bulunan 2 şahsı gözaltına aldı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; Bigadiç ilçesinde, tütün mamulleri kaçakçılığı suçu işlediği tespit edilen 2 şüpheliye ait araçta yapılan aramada; 50 kg. kıyılmış kaçak tütün,100 bin adet boş makaron ve 5 bin 180 adet içi kaçak tütün ile doldurulmuş makaron ele geçirdi. Jandarma ekipleri araçta bulunan 2 şahsı gözaltına aldı.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız olarak devam edileceği açıklandı.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=Ugy2aeAFdPbYyIpP75U9eYNdHhldTRfztTPEDVSiITk