• BIST 100

    15750,07%-2,31
  • DOLAR

    43,93% -0,01
  • EURO

    51,08% 0,00
  • GRAM ALTIN

    7243,29% 0,56
  • Ç. ALTIN

    11848,56% 0,00

100 BİN KİŞİ İLE MİTİNG YAPTIK!

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarı geçtiğimiz Pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun düzenlediği miting sonrasında değerlendirme toplantısı düzenledi.

SİYASET 26.07.2022 19:54:43 0
100 BİN KİŞİ İLE MİTİNG YAPTIK!

Sarı;Balıkesir’de cumhuriyet tarihinin en kalabalık mitingi yaptıklarını da söyleyen Serkan Sarı, “Milletin Sesi Mitingi, milletin sesi, Balıkesir’den milletin çığlığına dönüştü. Halkımız miting alanımıza ve sokaklara sığmadı” dedi.

CHP İl Başkanı Serkan Sarı düzenlediği basın toplantısında şunlara değindi:
“Öncelikle bütün katılımcı, değerli yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 24 Temmuz Pazar günü Balıkesir tarihinin en büyük mitingine ev sahipliği yaptık. Milletin Sesi Mitingi, milletin sesi, Balıkesir’den milletin çığlığına dönüştü. Halkımız miting alanımıza ve sokaklara sığmadı. Kuvayi Milliye kenti, Kuvayı Milliye’nin baş şehri, Balıkesir ilk kurşunun atıldığı Ayvalık’tan, son kurşunun sıkıldığı Bandırma’ya kadar o günkü ruh ve heyecanla bugün Balıkesir’de, Kuvayı Milliye miting alanında o coşkuyu halkımız yaşadı ve yaşattı. Miting alanında yaklaşık 100 bine yakın katılımcının içeride ve dışarıda parklarda, çevrede miting alanına girilemeyen vatandaşlarımızla beraber büyük bir ilgi, yoğun bir katılım vardı. Ve milyonlar da ekranlarının başında bu coşkuya ortak olabilmek için yerlerini almışlardı. Bunu görmek, bu duyguyu yaşamak ve yaşatmak bizler için çok güzeldi, çok heyecan vericiydi. İddia ettiğimiz gibi kurtuluş meşalesi Balıkesir’den Kuvayi Milliye Meydanı’ndan yakılmış oldu. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu halkın umudu Kılıçdaroğlu o günkü mitingde de vurguladığı gibi Bay Kemal kurtuluşu örgütlemek üzere yola çıktı. Halkımızın sorunlarına çözüm üretmek üzere yola çıktı. Halkımızın dertlerine derman olmak için yola çıktı.

“İYİ Kİ VARSINIZ, İYİ Kİ BİRLİKTEYİZ”
Balıkesir halkına teşekkür etmek üzere basın toplantısını planladık. Balıkesirli hemşehrilerimize sorunlarına sahip çıktıkları için, geleceğe umut oldukları için, miting alanında bizleri yalnız bırakmadıkları için yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varlar ve bu mücadelede iyi ki birlikteyiz. Biliyoruz ki bu aydınlık geleceğe hep birlikte kavuşacağız. Bu sebeple de Kuvayı Milliye kentinin kahraman evlatlarına her türlü baskıya, zorlamaya, engellemeye, güçlüğe rağmen o meydanda oldukları için de yürekten teşekkür ediyorum.

“BAY KEMAL BALIKESİR’DEN YOLA ÇIKTI”
Bay Kemal buradan yola çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu artık bu iradesini ve iddiasını Balıkesir’den başlatarak ülkenin içinde bulunmuş olduğu sorunlara çözüm önerileri ve bu çözüm önerilerini de süreleriyle bir haftada, bir ayda, bir yılda neleri nasıl çözeceğini de vurgulayarak, açık, net somut bir şekilde iddiasını ortaya koymuş oldu. Bu mitingin sonrasında hem Balıkesir’den hem de Türkiye’nin dört bir köşesinden tebrik ve teşekkür telefonları aldık dedi.

BalıkesirTv Gn.Yayın Yönetmeni Levent Özenç’in Bindirme kıtalarmı vardı?

Yevmiye dağıttınız mı? sorusuna-

‘’Türkiye’nin dört bir köşesinden bizleri izlemek üzere ve mitingimize katılmak üzere halkımız geldi. Tabi bu mitingin içeriğini doldurmak üzere değil, bu coşkuya ortak olmak üzere gelen vatandaşlarımız oldu. Bahsettiğimiz gibi yaklaşık 100 bine yakın katılımcının yüzde 5’ini dışarıdan gelenler sağlıyordur. Bu da ancak 5 bine yakın dışarıdan konuk geldiğini gösteriyor. Ama esas olan Balıkesir, ve Balıkesirli hemşehrilerimiz Dursunbey’den Savaştepe’sine, Marmara’sından Ayvalık’a, Susurluk’undan Savaştepe, Sındırgı, Bigadiç, Kepsut, İvrindi, Balya, Havran, Edremit bütün ilçelerimizden akın akın vatandaşlarımız geldi. Tabii iktidarın bu telaşını da görüyorum. Kaybediyorlar, tükeniyorlar, yaptıklarının hesabını da verecekler. Bu telaşla bazı iktidar partisi temsilcilerinin buna benzer manipülatif açıklamaların olduğunu duyduk. Bu da onlar adına üzüldüğümüzü söyleyelim. Merak etmesinler biz onları da kucaklamaya geliyoruz. Hep birlikte bu ülkeyi, bu şehri, bu kenti vatandaşlarımızın refahını sağlamak üzere göreve talibiz ve kimsenin kaygısı da olmasın’’ diyerek devam etti.

“YEVMİYE DAĞITMADIK HERKES HÜR İRADESİYLE GELDİ”

Yani bizim öyle bir şeyimiz olması söz konusu değil. Cumhuriyet Halk Partisi’nde görev yapan her arkadaşım iradeyle, özveriyle oynar, onurla. Miting alanını takip ettiyseniz genel başkanımızın çağrısına en öndeki vatandaşımızdan en arkadaki vatandaşımıza kadar bayraklarını kaldırarak “yanındayız, katılıyoruz, destek veriyoruz” çağrılarını coşkuyla saldırdılar. Bunları bazı arkadaşlarımız gibi parayla yaptıramazsınız. Bu içeride olan ruhtur. Bu Kuvayı Milliye ruhudur, bu yürektir. Yürekli vatandaşlar doldurdu o meydanı. Bu anlamda hepsine de ayrıyeten teşekkür ediyorum. Miting alanında ben de sahneden takip etme şansım oldu mitingi. O en arkadaki vatandaşımın bile o coşkusunu, o heyecanını, o bayrağı sallarken ki çıkışta gelen telefonları paylaşabilsek keşki sizinle. Telefonlarım hiç susmadı. Arayanların hepsi ağlıyor. Umut oldunuz, heyecan oldunuz. Bu mitingi, bu alanı bu coşkuyu bizlere yaşattığınız için teşekkür ediyoruz diyerek insanlar ağlayarak hatta orada işte yöneticilerimizin birçoğu şahit oldu partililerimizin gözyaşlarına mutluluk gözyaşlarına, sevinç gösteri açısından, umut gözyaşlarına şahit olduk. Evet, oradaki her arkadaşım yüreğini isteyerek ve iradesiyle oradaydı. Ve bugün oraya ulaşabilenler sadece buradaydı. Biraz önce de vurguladığım gibi milyonlar da ekranlarının başında bu ülkenin kurtuluşunun gününü bekliyor. Onun için de umutla ve heyecanla çalışmaya hazır bütün arkadaşlarımız.”ifadeleirni kullandı.

AKP DÖNEMİNDEN KALAN YÖNETİCİLER YÜZÜNDEN, HAKAN ŞEHİRLİ ZORDA

Balıkesirspor Adım Adım Amatör Kümeye Mi?

Şap'a Oturduk!

8 Gündür Kayıptı, Acı Haber Geldi

GELECEĞİN HUKUKÇULARI İNFAZI YERİNDE ÖĞRENDİ

Balıkesirspor’da kriz derinleşiyor: Hoca da kaçtı!

Erdek Kapıdağ’da Aramalar 6. Gününde: Gözaltına Alınan Sevgili ve Arkadaşı Adli Kontrolle Serbest

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde emekçiler için ücretsiz ulaşım sona eriyor.

Balıkesir Erdek’te Kayıp Elif Kumal’dan 3 Gündür Haber Alınamıyor

GENELDE ÖZGÜR, YERELDE ÖZGÜR!

BABANA DEĞİL, YARDIMCINA BAK MESUT!

Balya Kadıköy Mesire Alanı açıldı

Karesi’de 1300’e Yakın Yapı Usulsüz! Belediye Uygulamaları Tepki Çekiyor

Akın: “Kuvayımilliye Şehri’ne İstiklal Madalyası yakışır”

KARESİ’NİN MİRASYEDİ BAŞKANI: HAZIRA DAĞ DAYANMAZ!

Kırmızılar Köyü’nde Rant ve Kaçak Yapı İddiası: İmarsız Tarlalara Elektrik ve Konutlar!

600 Milyon Borç Tartışması: Mesut Akbıyık Şeffaflık Sınavını Geçebildi mi?

BAŞKAN AKIN’A YÖNELİK BÜYÜK SABOTAJ!

Büyükşehir’in Yaz Spor Okulları’na yoğun ilgi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi plaj voleybolu severleri unutmadı

Uluslararası 6. Balıkesir Aromaterapi Festivali coşkuyla başladı

Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi’nden bölge yangınlarına güçlü destek

BASKİ Çevre Kirliliğinin Önüne Geçiyor

Balıkesir, Kaz Dağları Bisiklet Dostluk Sürüşü’nde buluşuyor

Büyükşehir’den trafiği rahatlatan çalışma

Minderde zafer Büyükşehir’in! Genç sporcular 14 madalya kazandı

Bilimin ışığında güçlü bir Balıkesir

Mobil KETEM Tırı Erdek’te hizmet vermeye başladı

Büyükşehir denizleri hayalet ağlardan arındırıyor

Büyükşehir’den İda Madra Jeopark Müzesi ve Akbaş Etnografya Müzesi’ne Teknik Gezi

Yükleniyor

Balıkesir'de Feci Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

İnşaat yıkım alanında sıkışan yavru kedi kurtarıldı

Sahil Güvenlik ekiplerinden Çevre Günü’ne özel deniz temizliği

Edremit’te 3 kilo metamfetamin ele geçirildi: 2 kişi tutuklandı

Balıkesir’de 90 gram esrar yakalandı

Balıkesir’de Jandarmadan Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

Ayvalık’ta zincirleme kaza: 1’i ağır 5 yaralı

Hapis cezası bulunan 30 kişi yakalandı

Narkotik köpeği ’Yaşa’ sayesinde 10 kilo esrar yakalandı

Kasten öldürme suçundan aranan şahıs Ayvalık’ta yakalandı

BURHANİYE BELEDİYESİ ZABITA TRAFİK EKİPLERİNDEN SIKI DENETİM

Burhaniye’de Cezayirli geline Türk usulü düğün

Burhaniyeli öğrenciler Ören’in doğal ve kültürel değerlerini öğrendi

Burhaniye’de Mülkiye Başmüfettişi Öner, kaymakam İlyas Memiş’i ziyaret etti

Burhaniye’de Kaymakam Memiş, Şehit ve Gazi aileleri için düzenlenen yemeğe katıldı

1 MAYIS BURHANİYE’DE COŞKU İLE KUTLANDI

Burhaniyeli öğrencilerin Çanakkale coşkusu

Burhaniye’de Muhtarlar Toplantısı yapıldı

Burhaniye’ de kayısı bereketi yaşanıyor

Burhaniye’de Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu’ndan plaj temizliği

AKP DÖNEMİNDEN KALAN YÖNETİCİLER YÜZÜNDEN, HAKAN ŞEHİRLİ ZORDA

ALTIEYLÜL BELEDİYESİ ATIL YOLLAR KULLANIMA AÇIYOR!

Altıeylül'de Tarihe İz Bırakan Kadınlar Unutulmadı

Altıeylül’den Dolu Dolu Çocuklara Yarı Yıl Tatili Başlıyor

İlk Ziyaret Kazazede Çocuklara

Başkan hakan şehirli: " öğrencilerimizin yanındayız"

Fifa kokartını taktı, gururunu başkan şehirli ile paylaştı.

Başkan Şehirli "Engelsiz Altıeylül için birlikteyiz"

Altıeylül Çocuk Üniversitesinde Eğitim Devam Ediyor

Muhtar Orhan Yemişen ’Romanlardan Sorumlu Koordinatör’ Oldu

Ümit Özdağ 6 Gün Sonra Yine Hakim Karşısında: “Savcının Mütalaası Bir Hukuk Cinayetidir!”

CHP’li Serkan Sarı’dan Susurluk Devlet Hastanesi Tepkisi: "Yap, İşlet, Beklet Projesiyle Sağlıkta Çürümeye Terk Edildik"

Antalya Büyükşehir’den temiz geleceğe yatırım

Külliye'den ilk 5G uygulaması hayata geçti

İHS Teknoloji’den yeni nesil siber güvenlik çözümü

Siber suçlarda yapay zeka ve otomasyon patlaması!

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Yılın elektrikli otomobiline geri sayım

Girişimciliğin kalbi Silikon Vadisi’nde

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ''İKİ YÜZLÜ SİYASETİNİZE KURBAN ETTİĞİNİZ İŞÇİLERİN YÜZÜNE NASIL BAKACAKSINIZ?''

Sıfır Otomobil alacaklara yeni vergi yükü geliyor

5 aylık enflasyon farkı belli oldu: Emeklinin kesinleşen zam oranı değişti

Balıkesir’in ihracatı, 5 yıllık yol haritasıyla katlanacak

Akdeniz kıyılarının geleceği Muğla’da konuşuldu

Manisa Büyükşehir’den Bozköy Deresi’ne yeni yaşam alanı

Bursa'da Osmangazi’de Hıdırellez coşkusu

Sakarya'da pedallar daha güvenli bir trafik için dönecek

Bursa'dan mahallelerde 'halk sağlığı ve afet bilinci' eğitimi

Konya Meram'da Hasanköy yeni çehreye kavuşuyor

Başkan Güler'den Beğendik’te bir yıl değerlendirmesi

Liseli Gençler Sundukları Projeleri İle Göz Kamaştırdı

117 Projeye Onay

Balıkesir’de eşeklerden embriyo transferi yapıldı

Genç Bilim Adamları ’Deneyap Proje Şenliği’nde Buluştu

BAÜN Veteriner Teşhis ve Analiz Laboratuvarına Çalışma İzni

BAÜN’lü Öğrencilerden Eskişehir’e Teknoloji Ziyareti

Milli Savuma Üniversitesinden Balıkesir MYO’a Eğitim Materyali

Balıkesir Üniversitesi, İHA Eğitimi Verecek

Apple, Sahte Apple Watch aksesuarlarına karşı uyardı

AnTuTu'nun Kasım Ayı En Hızlı Apple Cihazları Listesi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 24 15 0 9 31 54
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 24 7 6 11 -2 32
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 24 7 9 8 -10 29
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 24 6 12 6 -14 24
14.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.