15750,07%-2,31
43,93% -0,01
51,08% 0,00
7243,29% 0,56
11848,56% 0,00
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim döneminde söz verdiği Halk Günleri’ne Bandırma’dan başlayarak vatandaşlarla bir araya gelecek.
22 Mayıs Çarşamba günü, 13.00-17.00 saatleri arasında Bandırma Ek Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek olan bu buluşma, Başkan Akın’ın vatandaşların sorunlarını, isteklerini ve taleplerini dinlemesine olanak sağlayacak.
Başkan Ahmet Akın, seçim döneminde söz verdiği 'Halk Günleri'ni başlatarak, ilk etkinliği Bandırma’da gerçekleştirecek.

Bandırma’da yaşayan tüm vatandaşları bu etkinliğe davet eden Başkan Akın, "Vatandaşlarımızın görüş ve önerileri, istek ve talepleri bizim için çok önemli.
Her zaman vatandaşlarımızla bir arada hareket etmeye ve hizmetlerimizi onların talepleri doğrultusunda gerçekleştirmeye özen göstereceğiz.
Halk Günlerimiz belirli aralıklarla devam edecek," dedi.
Vatandaşların görüş ve önerilerini dinlemek üzere düzenlenen bu etkinlik, Başkan Akın’ın seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirme ve halkla doğrudan iletişim kurma amacı taşıyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.