15750,07%-2,31
43,93% -0,01
51,08% 0,00
7243,29% 0,56
11848,56% 0,00
Hürriyet Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Müslüm Özer (55), eşi Fatma Özer (50) ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Müslüm Özer, evde bulunan tabancayla eşini vurdu. Ardından aynı silahla kendini vuran Özer, olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Öte yandan, kanser hastası olan Fatma Özer'in yakın zamanda hastalığı yendiği öğrenildi. Olay yerinde cenazelerin evden çıkarılmasını bekleyen Fatma Özer'in kızı, "Kanseri yendi, bu canavarı yenemedi" diyerek ağıt yaktı.
İstanbul HABERİ
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.