-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,35% 0,02
-
EURO
51,25% -0,04
-
GRAM ALTIN
6279,42% -2,22
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
Maltepe Mahallesi Semt Spor Sahası Açıldı
Karesi Belediyesi’nin yatırımları bir bir açılıyor.
Karesi Belediyesi’nin yatırımları bir bir açılıyor.
Maltepe Mahallesi Semt Spor Sahası düzenlenen tören ile hizmete alındı. Akrobatik basketbol gösterisinin de sunulduğu açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın vizyonuyla, vatandaşların ihtiyaçlarını birleştiren Karesi Belediyesi, yeni yatırımların açılışlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Çocuk, genç ve yetişkinlerin spor yapabileceği, sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği Okullar Bölgesi’nde yeralan Maltepe Mahallesi Semt Spor Sahası düzenlenen tören ile hizmete alındı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreninde Akrobatik basketbol gösterisi sunuldu. Davetli ve katılımcıların ilgiyle izlediği gösteri de davetlilerde gösterinin parçası olarak, gösteriye eşlik ettiler.

BAŞKAN ORKAN: “GENÇLERİMİZ SPOR YAPTIN İSTİYORUZ”
Gösterinin ardından Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan bir konuşma yaparak, davetlilere katılımları için teşekkür etti. Semt spor sahasına çok yakın olan 40 dönümlük alanda Karesi Millet Bahçesi yaptıklarını hatırlatan Başkan Orkan, “Millet bahçemiz içinde yapıldıktan sonra ihtiyaç olunca açık yüzme havuzu yaptık. Yaptığımız yüzme havuzu oradaki basketbol sahası içindeydi. Bu benim için burukluktu. Bunu gideririz diye düşündük ve bu alanı oluşturduk. Tüm çocuklarımız ve gençlerimizin yararlanması için burayı inşa ettik. İnşallah biz gerek kırsal, gerekse merkezde bu tip çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugüne kadar kırsal 5 mahallemizde halı saha yaptık. Şimdi 6.sını yapıyoruz. Sakarya Mahallesi’nde de semt spor alanı yapıyoruz. Yeter ki gençlerimiz spor yapsın istiyoruz. Sadece sporla yetinmiyoruz. Millet Bahçemiz içerisine Millet Kütüphanesi yaptık. Çünkü çocuklarımız okulsun, kendilerini geliştirsin istiyoruz. Karesi’de hem ilim var, hem spor var. Değerlisiniz çünkü Karesi’desiniz” dedi.

BAŞKAN YILMAZ ESPRİLERLE ÇOCUK VE GENÇLERİ ISITTTI
Başkan Orkan ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’da bir konuşma yaptı. Katılımcı çocuk ve gençlere basketbol gösterini sevip sevmediklerini soran Başkan Yılmaz, daha sonra üşüdüklerini söyleyen katılımcıları ayağa kaldırarak ısınma hareketi yaptırdı. Isınma hareketleri sırasında boynunu göstererek alnını tutan ve herkesinde başını tutması üzerine espri yapan ve ortamı ısıtan Başkan Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Karesi Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu hat boyunca 40 dönüm, gençlerimizin, insanlarımızın yürüyebileceği, spor yapabileceği, boş vakitlerinde oturup kitap okuyabilecekleri tam bir kompleks yaptı. Ve burayı tamamlıyor. Okullar Bölgesi’nde gençlerimizin gündüz gece, aydınlatması da var. Spor yapabilecekleri alanlar oluşturdu. Her yaş gurubu için güzel vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturdu. Balıkesir güzelleşiyor. Balıkesir’in her yerine değer katıyoruz. Balıkesir için çalışıyoruz. Emek veren herkese teşekkür ediyoruz”dedi.

Konuşmaların ardından Balıkesir Müftüsü Celal Sürgeç tarafından okunan dualar ile kurdele kesim törenine geçildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Gençlik ve Spor Müdürü Adem Özalp, Balıkesir Müftüsü Celal Sürgeç, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Aka, MHP’li yöneticiler, kadın ve gençlik kolları yöneticileri tarafından tesisin kurdelesi kesildi. Kurdele kesim töreni ardından tesiste bulunan tenis kortunda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz çocuklarla tenis oynadı.
Balıkesir HABERİ
AKP DÖNEMİNDEN KALAN YÖNETİCİLER YÜZÜNDEN, HAKAN ŞEHİRLİ ZORDA
Balıkesirspor Adım Adım Amatör Kümeye Mi?
Şap'a Oturduk!
8 Gündür Kayıptı, Acı Haber Geldi
GELECEĞİN HUKUKÇULARI İNFAZI YERİNDE ÖĞRENDİ
Balıkesirspor’da kriz derinleşiyor: Hoca da kaçtı!
Erdek Kapıdağ’da Aramalar 6. Gününde: Gözaltına Alınan Sevgili ve Arkadaşı Adli Kontrolle Serbest
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde emekçiler için ücretsiz ulaşım sona eriyor.
Balıkesir Erdek’te Kayıp Elif Kumal’dan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GENELDE ÖZGÜR, YERELDE ÖZGÜR!
BABANA DEĞİL, YARDIMCINA BAK MESUT!
Balya Kadıköy Mesire Alanı açıldı
Karesi’de 1300’e Yakın Yapı Usulsüz! Belediye Uygulamaları Tepki Çekiyor
Akın: “Kuvayımilliye Şehri’ne İstiklal Madalyası yakışır”
KARESİ’NİN MİRASYEDİ BAŞKANI: HAZIRA DAĞ DAYANMAZ!
Kırmızılar Köyü’nde Rant ve Kaçak Yapı İddiası: İmarsız Tarlalara Elektrik ve Konutlar!
600 Milyon Borç Tartışması: Mesut Akbıyık Şeffaflık Sınavını Geçebildi mi?
BAŞKAN AKIN’A YÖNELİK BÜYÜK SABOTAJ!
Büyükşehir’in Yaz Spor Okulları’na yoğun ilgi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi plaj voleybolu severleri unutmadı
Uluslararası 6. Balıkesir Aromaterapi Festivali coşkuyla başladı
Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi’nden bölge yangınlarına güçlü destek
BASKİ Çevre Kirliliğinin Önüne Geçiyor
Balıkesir, Kaz Dağları Bisiklet Dostluk Sürüşü’nde buluşuyor
Büyükşehir’den trafiği rahatlatan çalışma
Minderde zafer Büyükşehir’in! Genç sporcular 14 madalya kazandı
Bilimin ışığında güçlü bir Balıkesir
Mobil KETEM Tırı Erdek’te hizmet vermeye başladı
Büyükşehir denizleri hayalet ağlardan arındırıyor
Büyükşehir’den İda Madra Jeopark Müzesi ve Akbaş Etnografya Müzesi’ne Teknik Gezi
Yükleniyor



