-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
SİMAV ÇAYI İÇİN SÖZ VERDİ!
Yücel Yılmaz, Simav Çayı için düğmeye bastı. Kirleten unsurlar tespit edilip, suyun dip temizliği yapılacak ve bir, bir buçuk yıl içinde de yeniden balık tutulacak.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Simav Çayı'nın temizlenmesi için önemli bir adım attı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Devlet Su İşleri'nden destek alarak, Simav Çayı'nın kirlilik sorununu çözmek amacıyla harekete geçti.
Başkan Yılmaz, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ile birlikte Simav Çayı'nda incelemelerde bulundu ve çayı kirleten unsurların tespiti ve temizlik çalışmaları için girişimlerde bulundu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi de konuya dikkat çekerek, Simav Çayı'nın temizlenmesi konusunda destek istedi.
Konuşmasında, Simav Çayı'nın DSİ, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gözetim altına alındığını belirten Başkan Yılmaz, kirliliğe sebep olan unsurların denetim altına alınacağını ve iç ve dip temizliğinin DSİ tarafından yapılacağını ifade etti.
Ayrıca, sürekli kontrol ve bakımın sağlanacağını belirterek, umut edildiği takdirde bir buçuk yıl içinde Simav Çayı'nın eski günlerine dönerek balık tutulabilecek duruma geleceğini dile getirdi.
Bu girişim, Simav Çayı'nın çevresel sürdürülebilirliğinin sağlanması ve ekosistemin korunması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Yılmaz'ın liderliğindeki bu çaba, çevre koruma konusundaki hassasiyetin ve kamu hizmeti anlayışının önemli bir örneği olarak görülüyor.
AKP DÖNEMİNDEN KALAN YÖNETİCİLER YÜZÜNDEN, HAKAN ŞEHİRLİ ZORDA
Balıkesirspor Adım Adım Amatör Kümeye Mi?
Şap'a Oturduk!
8 Gündür Kayıptı, Acı Haber Geldi
GELECEĞİN HUKUKÇULARI İNFAZI YERİNDE ÖĞRENDİ
Balıkesirspor’da kriz derinleşiyor: Hoca da kaçtı!
Erdek Kapıdağ’da Aramalar 6. Gününde: Gözaltına Alınan Sevgili ve Arkadaşı Adli Kontrolle Serbest
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde emekçiler için ücretsiz ulaşım sona eriyor.
Balıkesir Erdek’te Kayıp Elif Kumal’dan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GENELDE ÖZGÜR, YERELDE ÖZGÜR!
BABANA DEĞİL, YARDIMCINA BAK MESUT!
Balya Kadıköy Mesire Alanı açıldı
Karesi’de 1300’e Yakın Yapı Usulsüz! Belediye Uygulamaları Tepki Çekiyor
Akın: “Kuvayımilliye Şehri’ne İstiklal Madalyası yakışır”
KARESİ’NİN MİRASYEDİ BAŞKANI: HAZIRA DAĞ DAYANMAZ!
Kırmızılar Köyü’nde Rant ve Kaçak Yapı İddiası: İmarsız Tarlalara Elektrik ve Konutlar!
600 Milyon Borç Tartışması: Mesut Akbıyık Şeffaflık Sınavını Geçebildi mi?
BAŞKAN AKIN’A YÖNELİK BÜYÜK SABOTAJ!
Büyükşehir’in Yaz Spor Okulları’na yoğun ilgi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi plaj voleybolu severleri unutmadı
Uluslararası 6. Balıkesir Aromaterapi Festivali coşkuyla başladı
Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi’nden bölge yangınlarına güçlü destek
BASKİ Çevre Kirliliğinin Önüne Geçiyor
Balıkesir, Kaz Dağları Bisiklet Dostluk Sürüşü’nde buluşuyor
Büyükşehir’den trafiği rahatlatan çalışma
Minderde zafer Büyükşehir’in! Genç sporcular 14 madalya kazandı
Bilimin ışığında güçlü bir Balıkesir
Mobil KETEM Tırı Erdek’te hizmet vermeye başladı
Büyükşehir denizleri hayalet ağlardan arındırıyor
Büyükşehir’den İda Madra Jeopark Müzesi ve Akbaş Etnografya Müzesi’ne Teknik Gezi
Yükleniyor



