-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,35% 0,02
-
EURO
51,25% -0,04
-
GRAM ALTIN
6279,42% -2,22
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
Sinan Ateş suikastinde köstebek operasyonu
Balıkesir'de 2022 yılında öldürülen Ülkücü Şehit Sinan Ateş'in suikastinde yer alan köstebeklere yönelik operasyonda biri komiser iki polis tutuklandı.
Balıkesir'de 2022 yılında öldürülenÜlkücü Şehit Sinan Ateş'in suikastinde yer alan köstebeklere yönelik operasyonda biri komiser iki polis tutuklandı.
Tutuklanan polisler, Ateş'in canlı konum bilgilerini suikastçilerle paylaşmakla suçlanıyor. Bu bilgiler, şuan tutuklu bulunan Tolgahan Demirbaş'a veriliyormuş.
Geçtiğimiz hafta, gazeteci Fatih Portakal, Emniyet İstihbarat Dairesi'nde görevli Koray Öner'in, Ayhan Bora Kaplan'ın rakiplerini ve çökeceği işadamlarının canlı konum bilgilerini paylaştığını ortaya çıkarmıştı. Bu yöntem sayesinde Kaplan grubu, rakiplerini en savunmasız yerlerde yakalayıp yokediyordu.
Portakal'ın bu iddiasını doğrulayan bir gelişme yaşandı ve Sinan Ateş suikastinde yer alan köstebeklere yönelik operasyon yapıldı.
Tutuklanan polislerden birinin, aynı zamanda Ateş suikastinde görev almış olması dikkat çekiyor. Bu durum, soruşturmanın derinleşeceğini ve daha fazla köstebeğin ortaya çıkacağını gösteriyor.
Köstebekler hala operasyon yemedi
Fatih Portakal, Ayhan Bora Kaplan'ın Emniyet İstihbarat Dairesi'nde çok sayıda köstebeği olduğunu iddia ediyor. Bu köstebekler, Kaplan'ın kirli işlerini temizlemekten sorumlu.
Portakal'ın iddialarını doğrulayan bir gelişme henüz yaşanmadı. Ancak, Sinan Ateş suikastinde yer alan köstebeklere yönelik operasyon, Kaplan'ın diğer köstebeklerinin de ortaya çıkabileceğine dair bir işaret olarak görülüyor.
Umarım devamı gelir
Sinan Ateş suikastinde yer alan köstebeklerin tutuklanması, önemli bir gelişme. Bu gelişme, Ayhan Bora Kaplan'ın kirli işlerinin aydınlatılması için önemli bir adım.
Umarım, bu operasyonun devamı gelir ve Kaplan'ın diğer köstebekleri de ortaya çıkar.
AKP DÖNEMİNDEN KALAN YÖNETİCİLER YÜZÜNDEN, HAKAN ŞEHİRLİ ZORDA
Balıkesirspor Adım Adım Amatör Kümeye Mi?
Şap'a Oturduk!
8 Gündür Kayıptı, Acı Haber Geldi
GELECEĞİN HUKUKÇULARI İNFAZI YERİNDE ÖĞRENDİ
Balıkesirspor’da kriz derinleşiyor: Hoca da kaçtı!
Erdek Kapıdağ’da Aramalar 6. Gününde: Gözaltına Alınan Sevgili ve Arkadaşı Adli Kontrolle Serbest
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde emekçiler için ücretsiz ulaşım sona eriyor.
Balıkesir Erdek’te Kayıp Elif Kumal’dan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GENELDE ÖZGÜR, YERELDE ÖZGÜR!
BABANA DEĞİL, YARDIMCINA BAK MESUT!
Balya Kadıköy Mesire Alanı açıldı
Karesi’de 1300’e Yakın Yapı Usulsüz! Belediye Uygulamaları Tepki Çekiyor
Akın: “Kuvayımilliye Şehri’ne İstiklal Madalyası yakışır”
KARESİ’NİN MİRASYEDİ BAŞKANI: HAZIRA DAĞ DAYANMAZ!
Kırmızılar Köyü’nde Rant ve Kaçak Yapı İddiası: İmarsız Tarlalara Elektrik ve Konutlar!
600 Milyon Borç Tartışması: Mesut Akbıyık Şeffaflık Sınavını Geçebildi mi?
BAŞKAN AKIN’A YÖNELİK BÜYÜK SABOTAJ!
Büyükşehir’in Yaz Spor Okulları’na yoğun ilgi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi plaj voleybolu severleri unutmadı
Uluslararası 6. Balıkesir Aromaterapi Festivali coşkuyla başladı
Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi’nden bölge yangınlarına güçlü destek
BASKİ Çevre Kirliliğinin Önüne Geçiyor
Balıkesir, Kaz Dağları Bisiklet Dostluk Sürüşü’nde buluşuyor
Büyükşehir’den trafiği rahatlatan çalışma
Minderde zafer Büyükşehir’in! Genç sporcular 14 madalya kazandı
Bilimin ışığında güçlü bir Balıkesir
Mobil KETEM Tırı Erdek’te hizmet vermeye başladı
Büyükşehir denizleri hayalet ağlardan arındırıyor
Büyükşehir’den İda Madra Jeopark Müzesi ve Akbaş Etnografya Müzesi’ne Teknik Gezi
Yükleniyor



