-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,35% 0,02
-
EURO
51,25% -0,04
-
GRAM ALTIN
6279,42% -2,22
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
117 Projeye Onay
Balıkesir Üniversitesi öğrencilerinin başvuru yaptığı 2209-A Öğrencileri Araştırma Projelerinin 75’i desteklenmeye layık bulundu. 2023 yılında 117 projesi kabul edildi.
Balıkesir Üniversitesi öğrencilerinin başvuru yaptığı 2209-A Öğrencileri Araştırma Projelerinin 75’i desteklenmeye layık bulundu. 2023 yılında 117 projesi kabul edildi.
Balıkesir Üniversitesi akademik birimlerinden; Fen-Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Necatibey Eğitim Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Veteriner Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Altınoluk Meslek Yüksekokulu, İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Savaştepe Meslek Yüksekokulu ve Ayvalık Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından sunulan toplam 139 projenin 75’i desteklenmeye hak kazandı. 2023 yılı 1. döneminde de 41 projesi kabul edilen BAÜN’ün 2023 yılında toplam kabul edilen proje sayısı 117’e ulaştı. Böylece 2022 yılında kabul edilen 17 projeye oranla 2023 yılında kabul edilen 117 proje ile yüzde 688’lik bir artış kaydedildi.
Türkiye Genelinde 35. Sırada Yer Aldı
Balıkesir Üniversitesi proje başvurusu yapan 209 üniversite arasında, kabul edilen 117 projesi ile 35. sırada yer aldı. Benzer başarı, fakülte ve meslek yüksekokulları arasındaki sıralamalarda da elde edildi. Fen-Edebiyat Fakültesi 23 proje ile 16. sırada yer alırken, Sağlık Bilimleri Fakültesi de 30. oldu. Ayrıca Balıkesir Üniversitesine bağlı Meslek Yüksekokullarının kabul edilen proje sayılarında da bu yıl dikkate değer bir artış görüldü. BAÜN Meslek Yüksekokulları, Türkiye’deki tüm meslek yüksekokulları arasında çıkarttığı proje sayısı bakımından 11. sırada yer aldı. Meslek Yüksekokulları içerisinde Altınoluk Meslek Yüksekokulu ise kabul edilen 8 projesi ile Türkiye genelinde 17. sırada yer aldı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, öğrencileri ve akademisyenleri tebrik ederken; “Balıkesir Üniversitesi olarak sosyal ve kültürel alanda şu anda gözle görülür bir ilerlememiz var. Akademik alanda da öğrenci projeleri ve öğretim üyelerinin projeleri ile ciddi bir ilerleme kaydediyoruz” şeklinde konuştu.

AKP DÖNEMİNDEN KALAN YÖNETİCİLER YÜZÜNDEN, HAKAN ŞEHİRLİ ZORDA
Balıkesirspor Adım Adım Amatör Kümeye Mi?
Şap'a Oturduk!
8 Gündür Kayıptı, Acı Haber Geldi
GELECEĞİN HUKUKÇULARI İNFAZI YERİNDE ÖĞRENDİ
Balıkesirspor’da kriz derinleşiyor: Hoca da kaçtı!
Erdek Kapıdağ’da Aramalar 6. Gününde: Gözaltına Alınan Sevgili ve Arkadaşı Adli Kontrolle Serbest
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde emekçiler için ücretsiz ulaşım sona eriyor.
Balıkesir Erdek’te Kayıp Elif Kumal’dan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GENELDE ÖZGÜR, YERELDE ÖZGÜR!
BABANA DEĞİL, YARDIMCINA BAK MESUT!
Balya Kadıköy Mesire Alanı açıldı
Karesi’de 1300’e Yakın Yapı Usulsüz! Belediye Uygulamaları Tepki Çekiyor
Akın: “Kuvayımilliye Şehri’ne İstiklal Madalyası yakışır”
KARESİ’NİN MİRASYEDİ BAŞKANI: HAZIRA DAĞ DAYANMAZ!
Kırmızılar Köyü’nde Rant ve Kaçak Yapı İddiası: İmarsız Tarlalara Elektrik ve Konutlar!
600 Milyon Borç Tartışması: Mesut Akbıyık Şeffaflık Sınavını Geçebildi mi?
BAŞKAN AKIN’A YÖNELİK BÜYÜK SABOTAJ!
Büyükşehir’in Yaz Spor Okulları’na yoğun ilgi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi plaj voleybolu severleri unutmadı
Uluslararası 6. Balıkesir Aromaterapi Festivali coşkuyla başladı
Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi’nden bölge yangınlarına güçlü destek
BASKİ Çevre Kirliliğinin Önüne Geçiyor
Balıkesir, Kaz Dağları Bisiklet Dostluk Sürüşü’nde buluşuyor
Büyükşehir’den trafiği rahatlatan çalışma
Minderde zafer Büyükşehir’in! Genç sporcular 14 madalya kazandı
Bilimin ışığında güçlü bir Balıkesir
Mobil KETEM Tırı Erdek’te hizmet vermeye başladı
Büyükşehir denizleri hayalet ağlardan arındırıyor
Büyükşehir’den İda Madra Jeopark Müzesi ve Akbaş Etnografya Müzesi’ne Teknik Gezi
Yükleniyor



